Issue#305049: Autodesk - Title Block Update Error Too Few Arguments - Solved

  • I have a project in ACAD Electrical 2016.  I have the Title Block Setup Done.  I can update all the Title Block Information if I do one drawing at a time.  I would like to resequence the sheet %S value.  When I press OK Project-wide, it throws up Error: Too Few Arguments.  I have successfullyupdated each drawing by using OK Active Drawing Only, so I know each of them has the title block and can be updated individually.  Obviously this is not acceptable.  

     

    While typing this, I decided to check the %S value tag in the Title Block Setup.  It was setup.  However, I decided to switch the Sheet and Of Sheet values. I did a save.  I then performed the OK Project-Wide, and it worked, with no error.  I changed it back to the original, saved, and it is working just fine.  This seems to do some sort of cleanup? on the title block.  Perhaps a reset, reinitialize?  Sorry for the confusion.  I would like to still post this as it does answer the issue, in case someone else runs into this.  

     

    This project was copied from another project, and I might not have Edited the Title Block since it was already setup correctly?  Maybe a change needs to be made and saved, then changed back to fix this?  Does anyone have any ideas why this happened?

    0 Answers

    Sorry, your answer is too short !

  • Issue#10134: Autodesk - TITLE BLOCK UPDATE

    I'm new to setting up acade. I need to do a title block update, but i get error msg "Could not find instance of block name = sheet1"(referenced in the block part of .wdt file). I have found acad help over the years to be useless. Any ideas?

  • Issue#96266: Autodesk - VBA Macro - OLE Database Connection Error (Office 2016 Update Issue)

    This is a followup post to the following issue that was previously resolved. http://forums.autodesk.com/t5/inventor-customization/vba-macro-ole-database-connection-error/m-p/4419337#M46197 I recently installed Office 2016 which caused my VBA macros to stop working.  I am receiving the same provider cannot be found error as before. Run-time error '3706':Provider cannot be found.  It may not be properly installed. 'Open connection With oCN .Provider = "Microsoft.ACE.OLEDB.12.0" .ConnectionString = sConnection .Open End WithAfter some research I changed the provider version from 12.0 to 15.0.  This didn't correct the error.  I then passively reinstalled the AccessDatabaseEngine.exe solution.  This also didn't correct the error. Any ideas on how to fix this? 

  • Issue#200091: Autodesk - Title block won't update

    The title block in my drawnig won't update, nor allow me to change manually.   I replaced the refernce model from another drawing, but I have done this before without nay complications.   How can I force this to change?

  • Issue#644860: Autodesk - TITLE BLOCK TEXT ISSUE AFTER UPGRADING TO REVIT 2017

    Just a little warning: after we upgraded our templates and few projects to Revit 2017 all our title block's text is not aligned any more - now instead of single line it goes to 2 lines, justification is missing etc...That is not what we were expecting from the new and " Improved" Revit (which also broke some of our door families but apparently according to the support agents it is our problem not theirs)So check your sheets before printing if you upgraded the templates and projects as we did.(I am opening a case with support to see what they will say but probably is our fault again so no high hopes there...)

  • Issue#830050: Autodesk - Automatic Title Block update

    Is there anyway that I can setup an AutoCAD Electical project to automatically update the title block without having to do selections and checkboxes each time? 

  • Issue#835111: Autodesk - Questions about Lips's and building an auto update transmittal & title block

    Hi Guys,I'm a long time reader of the forums here, though new to posting....... Anyway I have recently heard about a transmittal system that automatically updates Itself with current revision to match the drawings as well as populates the address, job number, client etc etc all from the DWG and vice versa the title block can also be populated and drawings can be up rev'ed from the transmittal, all the transmittal's we're made in excel. I'm just wondering how feasible it would be to build a system like this for myself from scratch? how would I go about building it?

  • Issue#1015434: Autodesk - C# Command line to Update Title Block attributes

    We have developed a .Net C# code and it is a stand alone application.  We face issue in updating Title block data using AutoCAD COM Interop.  Is there any option to update Title Block attributes using AutoCAD Command Line in .Net C# ?  Thanks in Advance!

  • Issue#1051488: Autodesk - ACAD MAC LT 2016 - AUTO UPDATE FIELDS IN TITLE BLOCK???

    Hi, I've tried to follow acad instructions on how to have a title block with fields that autoupdates across several layouts (info such as client, venue etc that wont change) but they aren't mac specific instructions so keep getting lost especially with the limitations of LT but know it is possible. I would want to update in one instance and the fields update across all.  Would really appreciate if someone could give me step by step method to build a title block that would update across several layouts.I am also interested in how to have the layout name auto update as the drawing name in the title block. Many thanks, 

  • Issue#1082081: Autodesk - revit printing issue ( solved) due to windows update

    Uninstall (Windows 7) KB 3177725 and (Windows 10) KB 3176493 can solve printing issue: Revit could not start the print job because it was unable to connect to the specified printer. Check your printer connectivity and try again.  

  • Issue#1089157: Autodesk - Update title block insertion point in border

    I have an existing border created in Inventor that we have been using for quite some time.  We are making a few adjustments to our drawing style and due to those changes the boundaries of the border have changed a little. Therefore I need the insertion of the title block to change slightly.  I have update the connection point, but I cannot get the title block to "move" to its new location.  I have removed both title block and border and re-inserted both, but the position of the title block does not update. Any suggestions? INV2011

  • Issue#1107318: Autodesk - Title Block Update/Swap

    Hi, I often use the Title Block Update/Swap Function. However any time I use it the new block inserts on a different area of the drawing from the old title block. Can someone please advise why this may be happening. Thanks in advance. Regards

  • Issue#5194: Android - [SOLVED] Unknown issue with Google Play Services Error

    I am getting a "Unknown issue with Google Play Services Error" when i open Google Apps like Gmail. I recently Unlocked the Bootloader and Rooted my Turbo. I dont see Google Play Services in Play Store to Update. Does anyone have any suggestions for the issue? Thanks in advance.

  • Issue#14456: Autodesk - error going into block editor

    I get this error everytime I try to go into the block editor.  Does anyone know how to fix it? Thank you.

  • Issue#15587: Autodesk - Problem With Title Block Attributes

    Hi all, this is my first post, have been trawling the forum for a while and can't see a solution to this issue I am running Autocad LT 2016 on a 27" iMac retina 5k machine, am very new to this CAD package so I'm afraid I may not be the most literate ! I am using a custom title block that I have assembled myself from bits and pieces from other drawings - it contains various attributes that when double clicking brings up an editable list and all has been working fine with it until now However, when I double click now I get a message as shown below - this remains on screen after clicking "OK" but dissapears upon the 36th click each time ! I can still edit the attributes via the Properties Inspector so they aren't "broken" as such If anyone can help I would be grateful Ian

  • Issue#18509: Autodesk - Wrong display of hatch patterns within blocks after block update

    My application creates blocks that contains sections from sets of 3DSOLIDs. These blocks also contain hatches.The app has a function that updates an existing block. It erases all enties within the block and re-creates them.After this update the hatch pattern visually changes to solid black when the visual style is changed from "2D wireframe" to anything else.The block looks good in the blockeditor. The display is fixed when the blockeditor is left with "save changes".   I have created a screencast to show what happens. An eTransmit Archive of the DWG is attached.   I suppose I have to issue some graphics update for the block after I modified in in my code. I think this is just what the blockeditor does when a modified block is safed. Does someone know how to do that?   Cheers --Thomas    

  • Issue#18619: Autodesk - Inserting TITLE BLOCK

     When I tried to insert a TITLE BLOCK into a paper space, it is coming small. Why?

  • Issue#34839: Autodesk - Translate and Modify Title Block in Drawings

    Is possible to modify the title block in order to translate and modify it?

  • Issue#42465: Autodesk - Table in Title Block

    I need to create a table in a title block for a sheetwith three fields Rev, Description and Date so I would be able to fill this. How could we create this? Thanks

  • Issue#43757: Autodesk - MLEADER Update with Altered Block

    Is there a way to update MLEADERS much like you update blocks with attribute text using the BATMAN command?  For some reason, the blocks in the MLEADERS do not update the same way regular BLOCKS do, probably because it is imbeded in the MLEADER tool.  Is there a way to refresh or update the MLEADERS to reflect the new changes to my blocks which have been scaled down to the proper text size?

  • Issue#45042: Ubuntu Software Update Error/Issue

    I installed 14.04.3 on a new laptop at the weekend and when trying to run updates I'm getting an error "Error:Broken Count>0" I've hunted around looking for some guidance but come up empty. I did run 2 commands in Terminal (sudo apt-get update and sudo apt-get upgrade) following a suggestion on another thread. Results below: Code:                         derek@derek-Aspire-ES1-512:~$ sudo apt-get update   Ign http://archive.ubuntu.com trusty InRelease   Hit http://archive.ubuntu.com trusty-updates InRelease   Hit http://archive.ubuntu.com trusty-backports InRelease   Hit http://archive.ubuntu.com trusty-security InRelease   Hit http://archive.ubuntu.com trusty Release.gpg   Hit http://archive.ubuntu.com trusty-updates/main Sources   Hit http://archive.ubuntu.com trusty-updates/restricted Sources   Hit http://archive.ubuntu.

  • Issue#49177: Autodesk - Placinng buildings in Title Block

    I am having troulble placing one building into a title block from a model space with multiple building in a property layout. I have created several duplicate as a dependent with the names of each buildings which is four. Everytime I try to copy and place a building into the title block it will not allow me to. Do I need to create a seperate drawing for each building to create my title blocks. This is for my capstone project for school.

  • Issue#51403: Autodesk - Update Item Lifecycle state using REST API fails - 500 Internal Server Error

    I have a .NET application that creates Items and BOMS in PLM360 from another datasorce using the REST API. On most of the occations when I upload a larger set (>20) of Items to PLM360, ~10% at least will fail to update the Life cycle state with an 500 - Internal Server Error as response. This happens randomly within the Items in the uploaded data set and most of the time it's on newly created Items in state "Unreleased". In a smaller data set, this happens more rarely. If I run an update on a failed Items directly after the first upload completes, it will succeed changing the life cycle state on the Item.Creating Items and building BOMs, fails almost never, it's just the update of the life cycle state that seems to have problems. The request and payload looks like the example below: https://xxxxxxx.autodeskplm360.net/api/rest/v1/workspaces/55/items/3636/lifecycles/transitions/10.xml <item>  <release>A</release></item> Any idea what co

  • Issue#51408: Autodesk - Revit 2016 R2, R2 Update 1, R2 Update 2 - DWF Export API - Unrecoverable Error

    Backstory I have a custom add-in for exporting to dwf sheets from both the main and linked models using a single interface.  It works by first exporting sheets from the main model,  renaming them to a friendlier format, then opening a blank project and closing the main model, then opening the first linked model, and then finally exporting sheets from the linked model and renaming them.  This process continues until sheets from all involved models have been exported and then it opens back up the main model. IssueThis program has been working from Revit 2014 to Revit 2016 Service Pack 2 but since the release of Revit 2016 R2 it has stopped working.  It now fails after it has finished exporting and renaming dwfs from the main model.  It throws an unrecoverable error and then Revit just fully crashes.  When debugging I find the following exception:System.ComponentModel.Win32Exception was unhandled Message: An unhandled exception of type 'System.

  • Issue#77104: Autodesk - Problem setting dimensions in title block

    I am working on a customized Drawing Template, currently creating a new Title Block.I have:Inventor won't allow me to define dimensions for either of the marked line segments insisting on a Driven Dimension.  The title block is listed as Pihana A3 Title Block in the attached drawing. Why is this?

  • Issue#87484: Autodesk - Title Block does not Dock in corner

    Why does this titleblock insert some distance from the border of the drawing?How do I correct this? Thanks

  • Issue#90868: Autodesk - Scale a title block?

    I was searcing and cant seem to find a way to scale the title block. Is that possible? I would like to make it smaller on the print.  Thank you

  • Issue#99129: Autodesk - Title block in model space but need to be in paper space

    Hi i have set up some projects in plant 3D for P&IDs but for but the title block i set up in the project comes in in the model space, i need it in paper space. i have set up others that have come into paper space but i cant fine what is different between the set ups that is causeing it to only go into model space? it also goes into model space in 3D modelingwoulkd love some Help 

  • Issue#102958: Autodesk - Title block signature

    I pulled my title block into the project from file and it come in with a signature. It is not on it in file. How do I remove this signature? thanksDavid

  • Issue#103481: Autodesk - Title block boarder not printing

    Hi there, I am looking for a little printer setting help.  We have 4 Win 7 64-bit ACE2014 stand alone work stations.  One of the work stations has decided to stop printing the outer line of all four sides of the title block when printing selected to Extents. This has just started happening in the last couple of days.   Printing a Window selection will work just fine.  The other three work station print fine.  It is just the one work station that when print selection is to Extents, it acts like it selects an offset of 1/16 inch to the inside of the drawing boarder so everything prints except the skinny little line that makes up the outside boarder on all four sides of the drawing.  All four machins are networked to the same 11x17 printer.  Anyone have a suggestion?  Thank you